Violete de grădină în fotografie

Recent, violetele de grădină au fost fotografiate cu flori precum viola. În apartamente vedem adesea violete și saintpaulias, dar în grădină arată foarte diferit. Este convenabil să plantați plante erbacee perene în grădini, dar de obicei plante bienale sunt la vânzare.

Violete de grădină în fotografie și în paturi de flori

Cum recunoști aceste flori? Frunzele lor cresc în ordinea următorului tip, sau din ele se formează o rozetă bazală. Florile pot fi albe, albastre, galbene, roșii. Au nevoie de o serie de condiții:

  • Au nevoie de locuri însorite, altfel pot suferi de melci dacă aleg paturi umede și umbrite;
  • Dacă patul este fertilizat, acesta este umed, bine drenat;
  • Când vremea este prea uscată, trebuie să creșteți udarea;
  • Dacă florile devin mai mici și înflorirea se oprește, udarea este crescută;
  • Violetele se înmulțesc cu semințele lor, lăsându-le în pământ în toamnă, în primăvara anului viitor, vor apărea răsaduri;
  • Tufișul poate fi împărțit în butași, vor răsări și ei;
  • Se recomandă utilizarea diviziunii timp de trei ani, acest lucru va ajuta la crearea unui tufiș atrăgător;
  • Păstăile de semințe nu pot fi îndepărtate, atunci însămânțarea va fi independentă și foarte abundentă.

Așa se înmulțește violeta de grădină. Ele pot și chiar sunt de dorit să se păstreze la rece până în octombrie. Apoi debarcarea este transferată acasă. În iernile severe, acestea sunt acoperite cu ramuri. Puteți prelungi înflorirea ciupind o floare ofilită. Îngrășămintele minerale au, de asemenea, un efect benefic. Sunt bine folosite pentru forțare. Deci, violetele vor decora fotografiile nu numai în apartament, ci și în grădini.

Categorie:Bienale | violet
Avatar utilizator Zhenya

Îmi plac panseluțele, dar nu reușesc niciodată să le cresc singur. Deși par a fi flori nepretențioase, eu cumpăr întotdeauna răsaduri înflorite. Sunt deosebit de frumoase toamna, când majoritatea florilor s-au estompat deja.

Nastea avatar

Odată ce a semănat o violetă parfumată. De atunci, se împrăștie pe tot parcursul site-ului și îi place cu înflorirea sa de două ori pe sezon. Cresc panseluțe ca o bienală. Le puteți crește ca plante perene, dar trebuie să le acoperiți înainte de iarnă.

Avatar utilizator Tigranyan

Avem și violete acasă, nu sunt foarte capricioase, iar la țară le-au plantat într-un pat de flori. Înfloresc mult timp și cu încredere. Nu necesită îngrijire, cu excepția udării pe timp cald și adăpost pentru iarnă, astfel încât să nu înghețe.

Violetele de grădină arată foarte frumoase și luminoase! Mereu visez să le plantez prin casă, dar nu știam, ca să spun adevărul, că pot crește mulți ani, mereu am crezut că sunt bienale.