De ce cei mai buni ardei dulci sunt ușor de cultivat

 

Nu este nevoie de mult efort pentru a obține cei mai buni ardei dulci din practică. Acesta este un soi bine cunoscut, care se mai numește și mâncare. Diferă în prezența multor soiuri. Ardeiul bulgar este renumit printre ele.

Ardeiul dulce și cele mai bune soiuri ale sale

Cum se cultivă ardei vegetali? Se crede că acest lucru nu este dificil. Se cultivă chiar și în interior. De câteva decenii în urmă, soiurile de legume au fost cultivate în forma în care suntem obișnuiți să o vedem. Registrul de stat oferă 232 de soiuri de soiuri și hibrizi de o singură categorie dulce.

Se caracterizează printr-o întreținere ușoară. Serele și focarele sunt potrivite pentru Rusia centrală. Cu ajutorul lor, se cultivă culturi super-timpurii. Răsadurile pot fi plantate în teren deschis dacă temperatura crește peste 15 grade.

Ardeiul este destul de capricios pentru sol. Aciditate ridicată, exces de lut nu i se va potrivi. Sunt necesare suplimente de azot. Este bine dacă terenul este fertilizat cu gunoi de grajd, de exemplu, în toamnă. Acest lucru se aplică unui număr de soiuri de ardei dulci:

  • Zâmbet;
  • Znayka;
  • Nafanya;
  • Băieţoi;
  • Coardă;
  • cabană

Și altele. Sortimentul este suficient de larg. Răsadurile vor fi acceptate dacă sunt udate cu apă caldă, care s-a instalat deja. Din starea ardeiului este ușor de spus dacă udarea este suficientă. Dar este mai bine să nu aranjați astfel de verificări. De asemenea, este mai bine să nu uscați prea mult solul cu temperatura. Nu ar trebui să depășească 23 de grade în timpul zilei.

Când plantați răsaduri, trebuie să le acordați mai mult spațiu, cel puțin 25 cm între plante. De asemenea, cele mai bune soiuri de ardei dulci în cele mai multe cazuri sunt rezistente la diferite boli.