Cum se cultivă usturoiul și cum se cultivă

 

În țară, usturoiul servește ca o amuletă excelentă. Dar, în mod tradițional, este cultivat deoarece este adăugat la orice fel de mâncare, deși în cantități mici. Plantarea începe cu sortarea. Ce urmeaza?

Cum se cultivă usturoiul

Usturoiul se propagă vegetativ. Acest bulbos poate fi cultivat și de un grădinar fără experiență. Dar pentru a avea mai mult succes, trebuie să știți despre unele reguli. Avem nevoie de dinți mari și sănătoși. De asemenea, ar trebui să fie în aer liber. Înainte de plantare, este logic să înmuiați cuișoarele, care necesită apă și aproximativ o zi de timp pentru procedură. Această procedură este utilă mai ales primăvara. Fructele vor crește mult mai repede și recolta va fi mai bună.

Se crede că usturoiul este rezistent la frig. Pentru ca rădăcinile cuișoarelor să încolțească, sunt suficiente 2-5 grade pe o scară pozitivă. Pentru a începe coacerea, temperatura trebuie să fie de până la 25 de grade. O creștere a temperaturii peste nivel este motivul ramificării slabe a dinților. Mai mult, sunt menționate următoarele procese:

  • Răsadurile se vor transfera la - 15, dacă este un soi de iarnă;
  • Temperatura ar trebui să fie pozitivă, dar scăzută;
  • Este imperativ să slăbiți solul, dar superficial, altfel rădăcinile riscă să fie deteriorate;
  • În primul rând, săgeata iese din tulpina falsă, trebuie ciupită;
  • Nu scoateți săgețile brusc, acest lucru va deteriora randamentul.

Iată principalele secrete. Becurile pot fi păstrate mult timp. Este mai bine să folosiți nu metoda de umplere, ci ambalarea. Culturile agățate sunt, de asemenea, foarte populare. În orice caz, dacă temperatura este sub zero, atunci fructele vor fi conservate mai bine. Dacă există o mulțime de cântare, atunci becul va fi depozitat mai mult timp. Astfel se păstrează și se cultivă usturoiul.

Categorie:Aterizare | Usturoi