Roșii cu fructe mari în grădina noastră

Anul acesta, când am planificat cultivarea culturilor, am decis să ne concentrăm pe roșiile cu fructe mari. Dintre soiurile oferite nouă, am ales răsaduri gata făcute, cu o înălțime de 20-30 cm de soiuri precum „Inima de Bull” și „Pink Giant” (undeva s-au întâlnit ca Pink Gigella).

Tufișurile, formate din 2-3 semințe, au fost plantate în găuri pregătite fertilizate cu mullein putrezit. Găurile au fost create într-un model de șah pentru creșterea liberă a tufișurilor de roșii, care au crescut până la 1,5 metri.

O regulă importantă este să nu uitați să susțineți tufișurile, deoarece fructele grele și numeroase trag tufa la pământ, iar trunchiurile se rup adesea sub greutate. Am pregătit cârlige înalte pentru fiecare tufă, de care am atașat în cele din urmă trunchiurile. Pentru fixare, este mai bine să folosiți benzi late pentru a nu deteriora articulația. Cele mai mari și mai bune fructe au căzut în prima și a doua fază de creștere - aproximativ 800-900 de grame pe roșie.

Roșiile cu fructe mari adoră suficientă căldură și lumină, deci este mai bine să le așezați în zone deschise, astfel încât planta să nu cadă în razele directe ale soarelui fierbinte de la prânz. La căldură puternică, este necesar să oferiți udare la fiecare 2-3 zile. Pe vreme moderată, o dată pe săptămână este suficientă.

Acest tip de roșie se remarcă nu numai prin mărimea sa (greutatea fructelor și creșterea tufișurilor), ci și pentru gustul său extraordinar, incomparabil cu roșiile obișnuite cu creștere redusă. Dintre roșiile cu fructe mari, sunt deosebit de populare următoarele soiuri: ciocul Vulturului, Mândria Siberiei, mierea roz, Sevryuga, atuul siberian, Marele războinic, Ace, Lev, Tyutchevsky, Spartak și altele.

Categorie:Grădină | Roșii
Avatar Foxy

Și nu am cultivat soiuri mari anul acesta. Erau o mulțime de roșii cherry și nici măcar o roșie bună din 15 tufișuri mari. Care ar putea fi motivul?

Anul acesta am avut o recoltă foarte mare de roșii. Nu a fost ușor să strângeți cele medii și mici pentru condimentarea de iarnă. Dar am mâncat o cantitate nebună de salate de roșii. Inima taurului era doar dulce.

Avatar utilizator Zhenya

Și cultivăm miere roz, roșii delicioase, o varietate excelentă. Pentru ca acestea să devină foarte mari, tăiem vitregii și florile suplimentare, lăsăm două sau trei fructe pe ramură.

Avatar utilizator Zhenya

Și cultivăm miere roz, roșii delicioase, o varietate excelentă. Pentru ca acestea să devină foarte mari, tăiem vitregii și florile suplimentare, lăsăm două sau trei fructe pe ramură.