Soiuri timpurii de roșii

Este important ca fiecare grădinar să aibă cunoștințe teoretice despre cultivarea unei anumite culturi. Soiurile timpurii de roșii sunt de mare interes pentru grădinari, deoarece cultivarea roșiilor este larg răspândită.

Soiurile timpurii de roșii vă permit să obțineți primele fructe deja la începutul lunii mai. Pentru a obține o recoltă timpurie, este necesar să se utilizeze soiuri timpurii de roșii. Răsadurile în ghivece care au atins vârsta de 60-65 de zile ar trebui să fie plantate la sfârșitul lunii aprilie sau începutul lunii mai. Solul pentru plantare trebuie să fie bine fertilizat. De asemenea, este important să asigurați o protecție foarte bună la îngheț.

De asemenea, un rol important îl are pregătirea de toamnă a site-ului. Această zonă trebuie să fie foarte bine protejată de vânt, irigată și bine fertilizată. Dacă aplicați gunoi de grajd la o rată de 5-10 kg pe metru pătrat, atunci veți crește semnificativ randamentul roșiilor.
Pentru a obține randamente ridicate, este important să utilizați răsaduri de înaltă calitate, care au vârsta de 60-65 de zile și au 8-9 frunze. De asemenea, este de dorit să existe o primă perie înflorită. Ghivecele de răsaduri trebuie să fie de 10x10.

După plantarea roșiei în pământ, aceasta trebuie totuși udată foarte bine și presărată cu pământ. Este util să mulciți pământul cu compost, humus și butași de iarbă.

Se recomandă irigarea în brazde și acoperirea cu sol uscat deasupra. Grădinarii cu experiență susțin că roșiile sunt dulci dacă vă limitați la o udare bună în timpul plantării.

Ascultând aceste sfaturi, veți obține roșii delicioase și timpurii.

Categorie:Legume | Roșie
Avatar Goshia

Nu știam că puieții deja înfloriți ar putea fi plantați pe teren deschis, dar dacă va prinde rădăcini, la urma urmei, florile și primele roșii vor avea nevoie de hrană, iar puieții după plantare sunt bolnavi pentru prima dată, iar rădăcinile lor sunt încă nu s-a format.

Avatar utilizator Lima

Poate ca ce fel. Am cumpărat răsaduri înflorite și chiar cu roșii verzi mici. Unele tufișuri nu au prins rădăcini, răsadurile erau bolnave. Nu-l mai cumpăr pe cel crescut.