Saxifrage în interior și îngrijirea acestuia

Saxofragul interior este una dintre cele mai nepretențioase plante de apartament. În primul rând, acest lucru se datorează faptului că reacționează perfect la aerul uscat, ceea ce este tipic pentru apartamentele moderne, în special în timpul sezonului de încălzire.

În același timp, floarea saxifragei se simte destul de confortabil fiind la umbră sau la umbră parțială. Singurul lucru este să vă asigurați că razele directe ale soarelui nu cad peste el, deoarece arsurile pot rămâne pe frunze.

Planta dvs. de saxifrage poate fi cultivată într-o jardinieră suspendată, cu multe rozete elegante agățate de ea. Floarea crește rapid și se rădăcină ușor în sol. Din mai până în septembrie, începe să înflorească cu mici „stele” de o nuanță roz pal sau alb.

Saxofragiul, care nu poate fi numit greu de îngrijit, este de obicei pus pe balcon vara. Pe vreme caldă, poate fi pulverizat ocazional. Nu este recomandat să ștergeți praful de pe frunze.

În ceea ce privește solul, acesta trebuie să fie fertil. De exemplu, puteți lua un amestec de gazon, humus, pământ cu frunze și nisip.

Când creșteți saxifragia, puteți întâmpina probleme minore. Dacă frunzele sale devin palide, atunci temperatura este prea ridicată. Dacă devin letargici și au dobândit o culoare galbenă, atunci merită să vă gândiți la înfundarea solului și la condițiile de temperatură scăzută.

Dacă sunteți în căutarea unei plante perene, atunci saxifragul Arens va face față perfect acestor sarcini, care vă vor decora perfect grădina. Este ușor de îngrijit și înflorește frumos.

 

Poza utilizatorului Anna

Și cât de mult înainte de a da tufișurile saxifragiei mele, ea a dispărut din mine. acum și ia ceva ciudat. cei cărora le-a dat cadouri nu s-au îngrijit deloc de ea și a murit ...se încrunta