Semănător pentru ceapă

Semănătoarea de ceapă este un dispozitiv foarte util pentru însămânțarea seturilor de ceapă, bulbi de lalele, usturoi, gladiole și microtuberi de cartofi. Mașinile de plantat ceapa sunt gata făcute, iar mașina de plantat ceapa poate fi făcută de unul singur. S-a dovedit experimental că o semănătoare manuală de ceapă înlocuiește munca a aproximativ 50 de muncitori la însămânțarea seturilor de ceapă, semănătoarea plătește singură în aproximativ o tură.

Mașinile de plantat ceapa sunt disponibile într-o varietate de modele cu un număr diferit de rânduri. Semănătoarele pot fi echipate cu un aplicator de îngrășământ mecanic, microgranulator etc. În aceste dispozitive, puteți regla frecvența de plantare, adâncimea de plantare. Mașina poate fi adaptată oricărui model de plantare. Semințele sunt alimentate continuu și uniform, cu o precizie și precizie ridicate. Un plantator portabil de ceapă funcționează bine pentru o zonă mică. Este foarte simplu și convenabil să-l folosiți. Semănătoarea manuală este potrivită pentru plantarea cepei sau a oricărei alte culturi în funcție de model. Există semănători pentru culturi cu semințe mici și există pentru culturi cu semințe mari.

Aceste instrumente de mecanizare vă permit să accelerați însămânțarea culturilor și să vă ușurați munca. Puteți face singur o semănătoare pentru ceapă. În acest caz, puteți economisi bani, deoarece dacă aveți cunoștințele necesare, nu este dificil să faceți o semănătoare. Se pot produce atât răsaduri cu un singur rând, cât și cu mai multe rânduri. În plus, acest dispozitiv va da în curând roade, va facilita munca pe șantier și va ajuta la plantarea cepei în rânduri îngrijite și uniforme.

Categorie:Aterizare | Ceapă