Frunze de salată

Frunzele de salată sunt populare pe tot parcursul anului. Culturile pentru salată sunt plante anuale. Acestea includ salată, varză chineză, năsturel, muștar, mărar, spanac etc. Există peste 100 de tipuri de salată verde în diferite culori și forme.

Salata verde, salata verde trebuie cultivate în sere și teren deschis ca compactoare și culturi independente. Salata este o plantă iubitoare de lumină și rezistentă la frig. Plantele tinere de salată tolerează înghețurile de aproximativ 1-2 grade. Datorită acestui avantaj, salata verde poate fi semănată la începutul primăverii și toamnei. Semănatul de iarnă este, de asemenea, posibil.

Cea mai bună temperatură pentru creșterea și dezvoltarea normală a plantelor este de 10-17 grade. Pe vreme uscată și caldă, salata trage rapid și produce foarte puțină producție.

Salata trebuie plantată foarte fin, apoi frunzele putrezesc mai puțin și sunt deteriorate de boli fungice. Îngrijirea salatei constă în udarea ei în mod regulat, mai ales pe vreme caldă. Frunzele nu trebuie umezite pentru a evita bolile fungice. Salata verde crește foarte repede, astfel încât îngrășămintele se aplică în cantități mici.

Este mai bine să recoltați salata dimineața devreme și să răciți imediat salata, apoi planta își păstrează prospețimea și se transportă mai mult.

Frunzele de salată sunt dietetice și delicioase. Salata are un conținut scăzut de calorii, este bogată în vitamine și minerale. Această cultură este acum considerată a fi cu adevărat populară. Salata poate fi cultivată perfect chiar și pe pervaz, în anumite condiții.

Categorie:Creştere | Salată
Avatar Foxi

Nu aplic îngrășăminte, iar salata încă crește bine pe parcela mea. În ceea ce privește creșterea pe pervaz, mi se pare că ideea nu reușește.

Avatar utilizator yana21

Iar salata mea este în mod constant amară, chiar și atunci când nu pun îngrășăminte în sol ... oricum (Ce ar putea fi?

Avatar Annettt

Amărăciunea din frunzele de salată este asociată cu vârsta. Prin urmare, trebuie să semănați salata la mai multe curmale și să culegeți primele și cele mai timpurii frunze.

Avatar utilizator yana21

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul dvs., voi ști! Și am fost sfătuit să amân cu humus și îngrășământ - nu este vorba despre el, nu?