Arborele de roșii și cultivarea acestuia

Pomul de roșii este acoperit cu un voal de mister. La urma urmei, pare puțin fantastic că puteți culege fructe nu dintr-un tufiș, ci dintr-un copac întreg ramificat.

Să spunem imediat că arborele de roșii Octopus există într-adevăr în realitate. Din această plantă înaltă, puteți culege aproximativ 10 kg de roșii. Dar, practic, este cultivat în scopuri industriale și nu pentru consum personal.

Desigur, puteți încerca să plantați un copac de roșii pentru distracție. Dar să discutăm imediat condițiile importante. În primul rând, sera trebuie încălzită constant. În plus, acest hibrid are nevoie de hrănire regulată și întreținere dificilă.

Dacă sunteți gata pentru aceste dificultăți, atunci munca dvs. va fi recompensată cu o recoltă mare. Datorită muncii crescătorilor, pomul de roșii s-a dovedit a fi destul de rezistent la diferite boli. S-a observat în mod repetat că, spre deosebire de alte plante cu efect de seră, rezistă cu fermitate la tot felul de dăunători.

Dacă sunteți interesat de cultivarea obișnuită a roșiilor în câmp deschis, atunci trebuie să evitați greșelile chiar de la început. Deci, răsadurile de roșii trebuie să fie absolut sănătoase. Dacă plantați o plantă ușor ofilită, atunci primele sale flori pot cădea.

De asemenea, îngrijirea roșiilor trebuie să fie minuțioasă. Trebuie să cunoașteți nuanțele hrănirii. De exemplu, este necesar să adăugați îngrășăminte foliare după-amiaza târziu pentru a preveni arsurile frunzelor.

Dacă intenționați să aplicați îngrășăminte cu azot, acestea ar trebui să fie doar sub formă de soluție apoasă. În caz contrar, planta va acumula nitrați dăunători oamenilor.
 

Categorie:Copaci | Roșie
Avatar Goshia

Nu am crescut încă un copac de roșii, dar cele mai înalte roșii aveau o înălțime de 1,5 m - acest lucru a fost realizat prin ciupirea tufișului, folosind fertilizarea și udarea potrivite, precum și cumpărarea semințelor de soiuri viguroase de roșii.