Beneficii nutriționale pecan

Mulți oameni au auzit despre nucă, dar foarte puțini oameni pot răspunde care sunt beneficiile nucilor pecan. Planta Pecan aparține familiei nucilor și crește în pădurile din estul Statelor Unite, precum și în Mexic. În regiunile subtropicale din America de Nord, această plantă poate atinge aproape 60 de metri înălțime și 2 metri în diametru.

Fructul pecan este o falsă drupa numită nucă. Această plantă este apreciată pentru fructele sale. Beneficiile nucilor pecan sunt incontestabile. Nucleul conține proteine, grăsimi, carbohidrați și diverse vitamine. Fructele se coc de obicei în octombrie-noiembrie, dar există și soiuri care se coc mult mai devreme.

Nucile nuci de păcăneală au valoare nutritivă ridicată, gust plăcut, conținut ridicat de calorii, depozitare ușoară, calitate nelimitată a păstrării, transportabilitate. Și, în ciuda costului ridicat, există întotdeauna cererea consumatorilor pentru aceasta.

Pecanul este o plantă termofilă. Dar, în ciuda acestui fapt, el se adaptează la diferite condiții meteorologice. De exemplu, poate supraviețui iarna până la 30 de grade sub zero. Această plantă este, de asemenea, fotofilă.

Pecanii sunt considerați o rasă cu creștere rapidă, deoarece dimensiunile mari sunt realizate într-un timp foarte scurt. În primii ani, creșterea nu este foarte izbitoare, iar în 2-3 ani planta atinge o înălțime de numai 40-50 cm. Dar în fiecare an crește, la fel ca și rata de creștere. Pecanii sunt considerați toleranți la secetă, dar trebuie udate și udate. Plantele tinere încep să rodească la vârsta de 9-14 ani, iar dacă planta este altoită, atunci va da roade de la 4-5 ani.

Categorie:Copaci | Pecan
Avatar utilizator Maratana

Mă întreb dacă evoluția oricăror boli poate fi ameliorată prin consumul de pecane? O astfel de nucă este cultivată oriunde în Rusia?