Lalele albe din fotografie - mândria oricărei colecții

Lalelele albe din fotografie sunt atât de frumoase și delicate încât mulți oameni doresc să le planteze în grădina lor de flori. Chiar și în ciuda bogăției soiurilor acestei flori, lalea albă este dincolo de concurență.

Lalelele albe din fotografie au o rafinament și un farmec aristocratic deosebit, fiind considerate un simbol al unei mari fericiri și noroc. Sunt buni în tăiere, mixborder, grădină cu flori tematice, pat de flori de seară.

Lalelele sunt destul de diverse ca structură (cupă și crin) și formă de floare (simplă și dublă), culoare (monocromatică și pestriță), înălțimea plantei. Lalea înflorește de obicei în mai - iunie, dar în ultimii ani, din cauza schimbărilor condițiilor climatice, începutul înfloririi în centrul Rusiei sa schimbat cu câteva săptămâni mai devreme.
 
Lalea are un sezon de creștere destul de scurt, frunzele se usucă după înflorire, iar bulbii încep o perioadă de odihnă, dar această odihnă este relativă: în acest moment se formează o nouă floare în bulbul mamă.
 
Lalelele se reproduc prin semințe și bulbi fiice, care se formează la mamă. După înflorire, în jurul lunii iulie, becul fiicei este separat și uscat timp de câteva zile în aer liber, protejat de soare și protejat de ploaie.
 
Succesul cultivării lalelelor depinde în mare măsură de pregătirea adecvată a solului și de locul potrivit de plantare. Alegeți un loc suficient de luminat, protejat de curenți și vânturi reci. Apele subterane nu trebuie să treacă mai mult de 60 cm de la nivelul solului. O creștere mai mare a nivelului apei va provoca înmuierea și moartea ulterioară a bulbilor.

Categorie:Flori | Lalea