Îngrășăminte minerale Kemir: tipuri și caracteristici de aplicare

Kemira - îngrăşământ, care a câștigat popularitate în rândul multor locuitori de vară. Sub acest brand, un mineral complex hrănirespecial conceput pentru anumite grupuri de plante. Producătorul oferă mai multe grupuri de îngrășăminte.

Conţinut:

Îngrășăminte Kemir

Îngrășăminte Kemir

În magazinele de astăzi puteți cumpăra următoarele tipuri de îngrășăminte Kemir:

 • Statii de tren. Acesta include un complex NPK, cu un raport de potasiu, fosfor și azot 2: 2: 1, respectiv. De asemenea, în compoziția medicamentului există seleniu, care este, de asemenea, o componentă esențială a metabolismului. Suplimentul mineral este solubil în apă, deci poate fi utilizat atât pentru hrănirea rădăcinii, cât și pentru cea foliară, precum și în sisteme irigare prin picurare.
 • Suită. Acest fel îngrășăminte este un supliment mineral granular sau lichid conceput pentru pomi fructiferi, plante perene, precum și pentru reprezentanții familiei bulbilor. Cea mai obișnuită utilizare este patul de semințe tratament sol: dacă îl vărsați în prealabil cu compoziția înainte de semănat sămânță, vor crește mai repede, în plus, se asigură o creștere mai rapidă a masei verzi. Pansamentul de sus poate fi folosit pentru plantele cu efect de seră, precum și pentru unele tipuri de plante de interior.
 • Agro fertika pentru trandafiri. Trandafiri - în special plante delicate care necesită un complex îngrijire... Nu tolerează temperaturile extreme, sunt adesea expuse bolilor și acțiunii. dăunători... Hrănirea regulată cu Agro-Fertika îi va ajuta să le ofere o rezistență mult mai mare și foarte curând tufa va încânta grădinarul cu muguri frumoși.
 • Combi. Este o pată roz, când este dizolvată în apă, devine incoloră. Ajută la combaterea alcalinității crescute a solului: conține azot, potasiu și alte oligoelemente, cu excepția calciului. Poate fi folosit doar pe substraturi organice, poate fi folosit pentru aproape toate tipurile de plante de grădină și pomi fructiferi.
 • Hidro. Este digerabil un drog, cu ajutorul său, puteți oferi rapid plantei un set complet de compuși nutritivi. Îngrășământul lichid poate fi utilizat pentru aplicarea rădăcinii și a foliarului.
 • Îngrășământ pentru gazon. Un preparat special conceput pentru a întări sistemul rădăcină ierburi de gazon. Conceput pentru utilizare primăvara și vara, un complex special NPK ajută la accelerarea creșterii ierbii și la îngroșarea acesteia. Preparatul se dezintegrează la sol după recoltarea ierbii vechi; pentru o distribuție uniformă, este suficient să o nivelăm cu o greblă.

De asemenea, sub această marcă, sunt produse mai multe tipuri speciale de îngrășăminte Kemir. Sunt concepute pentru orice cultură, de exemplu, sfeclă sau roșie.

Compoziția medicamentului conține exact setul de substanțe de care are nevoie o anumită plantă.

De exemplu, sfecla nu trebuie să fie fertilizată cu compuși de magneziu, care pot provoca gustul neplăcut al legumelor rădăcinoase. Cu toate acestea, îngrășământul ar trebui să conțină cupru, molibden și fier.

Avantaje

Beneficiile îngrășămintelor Kemir

Toate tipurile de îngrășăminte Kemir au o compoziție echilibrată specială.Formula crescătorilor finlandezi garantează creșterea cu succes a plantelor și ajută la obținerea unei recolte mai bogate.

Există câteva dintre cele mai importante avantaje ale îngrășămintelor Kemir:

 1. Toate îngrășămintele sunt produse sub formă de granule, ceea ce le face ușor de depozitat și transportat. Puteți alege ambalaje de diferite capacități.
 2. Îngrășământul nu conține clor, este sigur pentru sol și nu dă consecințe neplăcute pentru sol.
 3. Compoziția îngrășămintelor este cât se poate de echilibrată: nu va exista un exces de niciun element din sol și acest lucru permite furnizarea tuturor condițiilor pentru creșterea normală a plantei.
 4. Producătorul oferă o gamă largă de preparate; acestea pot fi utilizate nu numai pentru anuale, ci și pentru culturi perene de toate tipurile. Produsele Kemir pot fi utilizate pentru pomi fructiferi, cu ajutorul acestuia este posibil să se asigure un nivel ridicat recolta.
 5. Aplicarea unui sistem integrat îngrășământ mineral ajută la creșterea imunității naturale a plantei. Cu utilizarea regulată conform instrucțiunilor, rezistența plantelor crește, acestea devin mai rezistente la efectele bacteriene și fungice.
 6. Utilizarea îngrășămintelor permite păstrarea fructelor mai mult după recoltare. Hrănirea minerală corectă a plantei în acest proces cultivare va face fructele mai protejate de putrezire.

Toate avantajele îngrășământului Kemir (Fertika) sunt confirmate de practica de utilizare: puteți citi recenziile grădinarilor din diferite regiuni pentru a vă asigura că hrănirea este eficientă. Cu toate acestea, pentru a obține efectul maxim, acesta trebuie aplicat corect.

Caracteristici ale aplicației

Caracteristici ale aplicației de îngrășăminte

Ca orice alt îngrășământ, mineral hrănire Kemira necesită o selecție și o utilizare adecvate. Este recomandat să alegeți mai întâi un complex conceput pentru un anumit tip de culturi.

Grădinarii cu experiență pot experimenta combinații de diverse minerale, iar în primii ani este mai bine să folosiți complexe gata preparate.

Când le folosiți pe site, merită să urmați câteva recomandări:

 • Puteți lucra cu orice îngrășăminte doar cu mănuși, în plus, trebuie să utilizați un aparat de respirat. Nicio substanță chimică nu poate fi complet sigură, deci sunt necesare măsuri de precauție.
 • Soluția trebuie utilizată imediat după preparare, nu trebuie păstrată gata preparată. Majoritatea medicamentelor se aplică o dată pe săptămână, este necesar să se respecte cu strictețe doza de hrănire.
 • Când pregătiți soluția, trebuie să vă concentrați asupra următoarelor proporții: 20 g de substanță uscată se dizolvă în 20 de litri de apă. Nu puteți depăși concentrația: acest lucru poate afecta negativ sistemul rădăcină. Pentru pansamentul foliar cu pulverizator, sunt suficiente 10 g de substanță uscată la 10 litri de lichid.
 • Pentru a pregăti soluția, se folosește un recipient din plastic; după aplicarea îngrășămintelor, recipientul trebuie spălat bine cu săpun. Granulele și soluțiile gata preparate trebuie păstrate strict la îndemâna copiilor.

Un avantaj important al îngrășămintelor Kemir este că, chiar și în cazul utilizării prelungite, nitrații nu se acumulează în sol. Îmbogățit amorsare nu-și va pierde proprietățile pentru o perioadă foarte lungă de timp, vă va permite să cultivați plante cultivate într-o zonă timp de mulți ani și să vă faceți bine recolte... Cu alegerea și utilizarea corectă conform instrucțiunilor, acestea vă vor permite să obțineți un efect excelent.

Mai multe informații pot fi găsite în videoclip.

Un articol informativ pentru grădinari și rezidenți de vară. Toate speciile și utilizarea lor pentru diferite plante sunt foarte bine descrise. Nici nu banuiam ca au astfel de proprietati si ca dau crestere in acest fel.