Fasolea noastră preferată

Dacă nu-ți plac fasolea, atunci nu știi încă să le gătești. Într-adevăr, în ciuda faptului că acest produs aparține unei diete sănătoase, acesta poate fi de fapt delicios. Zeci de rețete pe internet la dispoziția dumneavoastră. Având astăzi un instrument atât de puternic pentru găsirea acestei informații, vom afla, de asemenea, cât de utilă este utilizarea fasolei, cum afectează organismul.
 

Peste 200 de specii ale acestei plante cultivate sunt cultivate astăzi peste tot în lume. Fructele sale sunt bogate în proteine ​​și vitamine (A, B și E), macro și microelemente (calciu, magneziu, fluor și altele) și alte substanțe utile. Deși fasolea este bogată în calorii, acestea sunt considerate un produs dietetic. Chiar și vindecătorii antici îl considerau un medicament excelent pentru plămâni.

 

Cu ateroscleroză și diabet zaharat, aritmii și tuberculoză, reumatism și boli de rinichi, precum și cu gastrită și ulcere cu conținut scăzut de acid, este util să consumați fasole. Acest produs stimulează sistemul genito-urinar, normalizează metabolismul sării, calmează nervii și previne formarea tartrului.

 

Nu se recomandă utilizarea frecventă a fasolei pentru vârstnici, pacienți cu diagnostic de gută, nefrită, colecistită, colită, cu aciditate crescută a stomacului.

 

Această cultură este ușor de cultivat, poate fi depozitată pe tot parcursul anului și poate fi folosită ca ingredient în multe rețete de gustare fără probleme. Salate de legume, tocănițe și fasole pur și simplu înăbușite în sos de roșii, diverse supe și feluri principale, sparanghel și fasole verde - toate acestea sunt foarte gustoase și sănătoase.

Avatar utilizator Wika

Mereu mi-a plăcut să mănânc fasole. Îmi place chiar dacă este doar fiert în apă sărată și condimentat cu ulei de floarea-soarelui nerafinat.

Poza utilizatorului Anna

Și obișnuiam să creștem fasole decorativă pe balcon - tata a tras șirul sub forma unui foișor și apoi a făcut fasole ondulată peste el. A fost frumos!

Avatarul utilizatorului Love

Îmi plac foarte mult fasolea și fasolea verde și albul sau roșul obișnuit. Puteți găti o mulțime de feluri de mâncare diferite și este foarte util. Și ce delicioasă supă de roșii cu fasole verde se dovedește! Cultiv eu însumi fasole în țară, apoi suficient pentru toată iarna.