Soiuri de calitate de ardei gras

Înainte de a planta orice plantă, merită să alegeți soiuri de înaltă calitate. Randamentul culturii depinde din cauza semințelor bune. În consecință, pentru a crește ardei grași buni și gustoși, veți avea nevoie de ardei grași de înaltă calitate.

Există soiuri timpurii și medii de ardei gras. Cel mai adesea, soiurile timpurii sunt luate pentru răsaduri, deoarece au un randament ridicat. Dintre soiurile timpurii, se pot distinge mai multe dintre cele mai importante.

Cardinalul F1 are fructe foarte mari, cu o nuanță violetă. Greutatea fructului ajunge la 300 de grame, iar înălțimea plantei este de aproximativ 100 cm. Randamentul acestui soi este de până la 14 kg / m².

Elefantul roșu se distinge printr-o înălțime mică a plantei (aproximativ 50 cm), precum și printr-un randament bun. Fructele acestui ardei au o formă alungită conică. Randamentul acestui soi este de până la 10 kg / m².

Orange Miracle F1 are fructe portocalii strălucitoare foarte frumoase. Greutatea fructelor ajunge uneori la 250 de grame. Acest soi are un randament ridicat - până la 14 kg / m².

Atlantic F1 - acest hibrid de ardei gras se distinge prin fructele sale mari. Greutatea lor poate fi de până la 500 de grame. Ardeiul este foarte cărnos și măsoară până la 20 * 12 cm.

Atunci când alegeți un soi de maturare medie, cel mai bine este să alegeți soiuri precum Paris sau Bogatyr.

Paris F1 este una dintre soiurile de piper ulterioare. Fructul acestui soi este cuboid, roșu când este complet copt. Planta nu depășește 80 cm înălțime. Randamentul acestui soi este de până la 7 kg / m².

Bogatyr este un ardei cu creștere redusă (până la 60 cm), cu fructe roșii în formă de con. Greutatea fructelor ajunge la 180 de grame. Randamentul acestui soi este de până la 7 kg / m².

Am analizat cele mai populare și de calitate soiuri de ardei gras. Noroc cu alegerea ta și o recoltă mare.

Categorie:Semințe