Trandafiri albi în creștere

Trandafirii albi sunt foarte populari și iubiți nu numai în rândul femeilor, ci și în rândul bărbaților. Probabil că fiecare femeie a visat să primească cândva un buchet mare de trandafiri albi de la o persoană dragă. Dar unii oameni își urmăresc visele într-un mod diferit. Trandafirii albi pot fi crescuți acasă într-un pat de flori. Toate soiurile de trandafiri albi sunt timpurii, încep să înflorească mai devreme decât toți ceilalți trandafiri. Și grija pentru ei nu este atât de dificilă.

Trandafirii albi din fotografie nu sunt un vis fantomatic al gospodinei obișnuite, ci un lucru foarte real. Oricine poate cultiva astfel de trandafiri, doar dacă există dorință și răbdare.

Principala condiție pentru buna dezvoltare și înflorire a trandafirilor albi este o cantitate suficientă de umiditate pentru creștere. Dacă vara este caldă și uscată, atunci planta ar trebui să fie udată în mod regulat.

Cel mai adesea, trandafirii suferă de dăunători - insecte. Lupta împotriva lor este cheia bunei dezvoltări a plantei dvs. acasă.

Este necesar să plantați trandafiri într-un sol bun și fertil. Pentru a păstra aspectul decorativ, pansamentul de sus este necesar. Trandafirii preferă balegă de vacă diluată cu apă.

Trandafirii sunt bolnavi de o ciupercă, pentru a elimina boala, tufișul este tratat cu o soluție de săpun de rufe.

Cea mai populară varietate de trandafiri albi este Wendella ecuatoriană. Acestea sunt flori de până la 40 până la 90 de centimetri înălțime. Destul de persistent. Avalanșa olandeză este cunoscută multor cultivatori de trandafiri. Soiul este puțin capricios, dar potrivit pentru cultivarea în zona noastră. Pascali sunt trandafiri lungi cu flori mari cremoase. Înfloresc încet și durează suficient.

Trandafirii de țesut sunt, de asemenea, foarte de dorit în paturile de flori. Iceberg, Muntele Shasta și Alba pot fi cultivate în zona noastră.
 

Categorie:Creştere
Avatar Foxi

În general, există o mulțime de soiuri de trandafiri albi. Dacă decid să le cresc, voi planta imediat mai multe specii pentru a afla care sunt potrivite pentru climatul meu.

Manager88 avatar

Trandafirii sunt mai capricioși față de sol decât de climă. Dacă vara este moderat caldă, cu udare și fertilizare suficientă, trandafirul va înflori cu siguranță. Mărimea florii va depinde doar de climă.