Kanna Indian - Exotic Queen

Înflorire strălucitoare, rezistență la dăunători, boli și căldură puternică, o specie exotică - acestea sunt calitățile pentru care se apreciază planta cu denumirea comună de canna indiană. Florile acestei plante sunt diferite - alb, galben, roșu, roz, portocaliu, monocromatic și pătat, colectate în perii delicate și grațioase. Cu siguranță pentru mulți, canna indiană este familiară din paturile de flori ale orașului pe care este regină. Chiar dacă condițiile meteorologice nu permit canna să se mulțumească cu înflorirea sa luxuriantă, frunzele sale mari de diferite culori pot face grădina cu flori deosebit de frumoasă.

Debarcare indiană Cannes

Canna este o plantă foarte termofilă, deci merită să o germinați deja din martie. Pentru a stimula creșterea, rizomii pot fi scufundați într-o soluție de mangan. Cannes ar trebui să fie plantat în sol fertil, liber, într-un recipient cu un diametru de 20 cm, la o adâncime de 6 cm.

Indian Cana Care

Principalele condiții sunt udarea regulată și slăbirea solului. De asemenea, ar trebui să fertilizați în mod regulat cu îngrășăminte minerale organice - o dată pe lună.
Udarea ar trebui redusă la sfârșitul lunii august și oprită complet înainte de a săpa. După prima înghețare, cannesele trebuie tăiate (la o înălțime de 15 cm), dezgropate, uscate la o temperatură de 15-18 grade, agățându-le cu susul în jos. După aceea - tăiați la 3-5 cm și puneți în cutii de lemn sau hârtie, presărate cu nisip sau turbă. Substratul trebuie umezit periodic, evitându-se uscarea.

Categorie:Creştere | Canna
Poza utilizatorului Anna

Odată, vecinii au adus ghivece de la dacha la intrarea noastră, în care a fost plantată canna. speram foarte mult ca aceste ghivece să stea toată iarna - este cald la intrare, iar iluminatul este aproape toată ziua, deși artificial. Dar nu i-a plăcut la noi - a început să se ofilească, a trebuit să taie toate plantele. iar primăvara au fost din nou duși la dacha și nu mai experimentăm cu cannes.

Manager88 avatar

Mi-am lăsat planta în interior pentru iarnă. Canna s-a întins până la 1,5 m. Acum nu știu cum să transplant. Mă tem că voi rupe tulpina.