Salvia spumante - îngrijire și cultivare

Salvia sclipitoare aparține plantelor anuale. Se distinge printre multe plante cu flori prin inflorescențe-perii roșii strălucitori. Planta salvia în sine atinge o înălțime de aproximativ 60 cm, iar periile de flori se ridică deasupra masei principale cu încă 15-20 cm.

Salvia spumantă poate fi utilizată pentru a decora orice pat de flori, rabatka, este, de asemenea, potrivit pentru cultivarea în containere.

Înainte de a decide să plantați salvie, trebuie să știți că această plantă este foarte fotofilă, nu tolerează o scădere neașteptată a temperaturilor.

Pentru a crește salvia strălucitoare, trebuie mai întâi să plantați semințe, să așteptați până când răsadurile devin mai puternice și abia apoi le plantați într-un loc permanent în grădină.

Răsadurile de Salvia trebuie întărite fără greș. Prin urmare, cu aproximativ o săptămână sau 10 zile înainte de plantare, trebuie să începeți să obișnuiți mugurii cu lumina directă a soarelui și să reduceți temperatura conținutului la + 7-10 grade. La începutul lunii iunie, răsadurile sunt pregătite pentru transplant pe teren deschis.

Deoarece multe frumuseți sunt capricioase, salvia strălucitoare nu diferă prin natura sa docilă. Această plantă nu este una dintre cele care pot fi plantate și uitate. Salvia necesită îngrijire și atenție de la florărie.

Este necesar să se asigure plantelor de salvie locuri însorite pe teren, sol argilos bogat în humus, care să păstreze bine umiditatea. În mod regulat, va trebui să distrugeți buruienile, să slăbiți solul din jurul plantelor.

Este necesar să se hrănească salvia spumantă în perioada de creștere activă și în mod necesar în timpul formării mugurilor. Cu o îngrijire adecvată, salvia înflorește magnific și strălucitor din august până la primul îngheț.

Categorie:Creştere | Salvia