Fotografiile soiurilor de pere te vor ajuta să faci alegerea corectă

Probabil că nu merită să vorbești despre cât de mult perele sunt iubite de mulți, deoarece acest fruct are un gust excelent și proprietăți utile. Și grădinarii alocă cele mai bune părți ale grădinilor acestui copac. Dar uneori este atât de dificil să decideți ce soi să alegeți ... Apoi, fotografiile soiurilor de pere vin în ajutor, datorită cărora vă puteți face o idee despre recolta viitoare.

Ce fel de pere există?

Toate soiurile de pere sunt împărțite în trei grupe:

  1. timpuriu - aceste soiuri sunt cultivate numai în regiunea Pământului Negru, se coc în august;
  2. toamna - vă puteți bucura de gustul acestor soiuri de pere de la mijlocul lunii septembrie;
  3. iarna - fructele acestor soiuri sunt recoltate chiar înainte de a fi coapte, dar păstrându-le până la primăvară, obțin un gust excelent al acestor fructe.

Soiurile timpurii de pere sunt foarte populare deoarece au un gust bun, o aromă puternică și proprietăți utile.

Cele mai faimoase soiuri timpurii de pere

  • Ramură subțire - fructe de formă regulată, de dimensiuni medii, de culoare verde-gălbuie, cu un peduncul lung și gros; gust - dulce și acru, acru.
  • Summer Williams - fructe mari, denivelate, cu o piele subțire galben-lămâie; pulpa este fragedă, suculentă, topită, cu o aromă strălucitoare de nucșoară.
  • Bere Giffard - fructe de dimensiuni medii, cu o piele cu pete limpezi, un peduncul gros; pulpa are un gust ridicat - suculent, moale, fraged, cu o aromă bogată.
  • Carmen - fructe cu forma corectă în formă de pară, cu o bogată culoare burgundă; pulpa este semi-uleioasă cu gust dulce și acru, suculentă și aromată, fără astringență.
Categorie:Grădină | Pară
Avatar utilizator Wika

Un par a crescut odată în grădina noastră. Nu știu ce fel a fost, doar perele coapte nu erau potrivite pentru nimic, cu excepția compotului. Deși, în mod corect, trebuie remarcat faptul că compotul din ele s-a dovedit a fi excelent.