Fotografie de păducel - repetați frumusețea

Cred că ați văzut de mai multe ori în toamnă copaci frumoși cu frunze sculptate, presărate cu fructe de pădure mari roșii aprinse. Acesta este un păducel. Decorativitatea acestui tip de copaci și arbuști este utilizată pe scară largă în proiectarea peisajului. Fotografia de păducel poate recrea toată frumusețea toamnei.

Această plantă a familiei roz are câteva zeci de specii. Unele dintre ele sunt folosite doar ca plantă ornamentală, în timp ce altele sunt solicitate în medicină.

Nu este dificil să crești păducel. Cel mai bine este să propagați acest arbust ornamental împărțind tufișul, stratificându-l. Tăierea nu dă rezultate pozitive. Prin urmare, dacă se ia decizia de a planta un păducel în grădina dvs., trebuie să mergeți la grădiniță, bine sau, în cazuri extreme, la cea mai apropiată pădure. Butași de păducel sunt plantați primăvara, alegând un loc potrivit pentru ei. Trebuie amintit că fiecare tufiș sau copac mic al acestei plante are un sistem puternic de rădăcini și, prin urmare, pentru creșterea și dezvoltarea cu succes a spațiului, păducelul are nevoie de mult.

Păducelul poate fi cultivat și din semințe. Pentru a face acest lucru, îndepărtați cu grijă miezul cu semințele din fructele coapte, turnați-l cu apă și frecați-l la fel de ușor, încercând să separați pulpa de semințe. Apoi semințele trebuie uscate pe un prosop de hârtie și stratificate. Pentru a face acest lucru, acestea sunt semănate în sol pre-pregătit, apoi lăsate într-un loc rece și întunecat până în primăvară. Vlăstarii obținuți din semințe, în primii doi ani, se cultivă cel mai bine acasă, creându-le condiții similare celor naturale - cu perioade de creștere activă și de repaus.

Mult noroc!

Categorie:Grădină | Păducel
Poza utilizatorului Anna

Păducelul arată foarte frumos toamna - inteligent, luminos! Dar fructele de padure sunt cel mai bine fie culese departe de oraș, fie cumpărate în continuare la farmacie.