Cum să plantați strugurii corect

De regulă, în latitudinile sudice majoritatea grădinarilor le place să cultive o astfel de plantă ca strugurii. O astfel de activitate necesită un anumit nivel de cunoștințe în domeniul îngrijirii și plantării corespunzătoare a viței de vie. De aceasta depinde în mod direct cantitatea și calitatea culturii.

Deci, modul de plantare a strugurilor pentru a obține doar o recoltă excelentă în viitor este descris mai jos.

De obicei, vița de vie este plantată în rânduri, distanța dintre care este de doi metri, iar decalajul dintre ele, respectiv, de trei metri. În cazul unei surse de apă din apropiere, această opțiune de așezare este considerată cea mai optimă.

Dacă trebuie să plantați o plantă similară 4 mii de metri pătrați. m., atunci este necesar să se înrădăcineze aproximativ 650 de vie. Doar acele podgorii care se așteaptă să crească în medii extreme și reci sunt plantate la mică distanță una de cealaltă.

În cazul plantării strugurilor în cea mai caldă regiune cu o disponibilitate instabilă a unei surse de apă, atunci când se primește o recoltă completă, trebuie plantată o viță de vie la nouă metri pătrați. m. În locurile în care umidificarea atmosferei și a solului este optimă, este suficient să adere la o distanță de 2,5 m, atât între viță de vie, cât și între rândurile de viță de vie.

Puteți calcula dimensiunea unei anumite podgorii pe baza numărului de struguri înșiși la recoltare. Vița de vie trebuie plantată la o distanță de 1,8 m una de cealaltă în cazul în care produce aproximativ trei kg de struguri. În toate celelalte cazuri, distanța dintre rânduri nu trebuie redusă și în niciun caz nu trebuie făcută la mai puțin de trei metri.

Astfel, după ce citiți acest material, devine clar cum să plantați struguri. În cele din urmă, totul depinde de cunoștințele și eforturile unui anumit grădinar.

Categorie:Aterizare | Struguri
Avatar utilizator vasia0412

Recent, am plantat struguri în țară și acum sunt foarte interesat de informații despre cultivarea și îngrijirea strugurilor. Dar poate cineva îți va spune ce să faci cu strugurii iarna? Poate că trebuie acoperit cumva sau altceva ar trebui făcut cu blândețe, pentru ca podgoria mea să nu dispară.