Cireșe: grijă de beneficiu

Chiar dacă cineva nu a citit-o, probabil că a auzit o astfel de frază ca „Livada de cireși”. Nu vom vorbi despre munca talentată a lui Anton Pavlovici Cehov, despre numeroasele spectacole teatrale bazate pe această piesă. Să vorbim doar despre livada de cireși. Puțini se pot lăuda cu o asemenea bogăție, dar poate fiecare parcela de grădină poate fi mândră de câțiva cireși. Cireșe de fructe: îngrijiți-le, cultivarea este în continuă cerere în rândul grădinarilor.

Astăzi cireșele sunt cultivate aproape peste tot, deși inițial, potrivit oamenilor de știință, cireșele au crescut doar pe coasta Mării Negre. Acum este una dintre cele mai comune culturi de fructe, ale căror fructe de padure sunt extrem de iubite în întreaga lume pentru gustul și aroma lor uimitoare.

Pomul fructifer de cireș nu este îngrijitor de îngrijit. Da, unele particularități pot apărea atunci când crește diferite soiuri de cireșe. Dar, practic, îngrijirea acestui copac sau arbust se reduce la hrănirea periodică, slăbirea pământului, precum și protejarea plantei de dăunători și boli prin utilizarea diferitelor metode - de la tăierea ramurilor bolnave și vechi și văruirea trunchiului până la utilizarea substanțelor chimice moderne sau populare remedii cu dăunători.

Este necesar să hrăniți cireșii de două sau trei ori pe an: toamna, înainte de iernare și primăvara: prima dată, când zăpada s-a topit, iar mugurii încep să câștige putere și apoi, în timpul înfloririi perioadă, înainte de ovarul fructului.

În perioadele de secetă, cireșele trebuie udate, așa vor da o recoltă bogată chiar și în verile secetoase. și cu o lipsă de umiditate, cireșele vor fi mai mici și suculente.

Mult noroc!

Categorie:Grădină | cireașă
Avatar utilizator Oleg

Cireșii nu necesită îngrijire specială; dacă este posibil, îi hrănesc cu mullein. Dacă apar înghețuri în timpul înfloririi, încerc să salvez cultura cu fum, dar nu plutește întotdeauna.